Living Stone

Supporting you on
your B2B marketing journey

 

Living Stone

Experts in B2B marketing for
the high-tech industry.

 

Make your mark sustainable

with Living Stone

 

Living Stone

your B2B marketing agency
for healthcare markets.

Living Stone B2B marketing agency

Interested in a position at Living Stone? Have a look at our vacancies! You will be working closely with an ambitious and multiskilled team to deliver all kinds of marketing projects for IT, engineering and healthcare companies.

We are currently looking for:

Vacancies

Digital Project Manager

Living Stone B2B marketing agency

Digital Project Manager

 

Zit digitale marketing bij jou in de genen? Dan maken we graag nader kennis.

Wij zoeken een Digital Project Manager om onze digitale marketingcampagnes voor onze klanten in goede banen te leiden.

Wat doe je bij ons? 

 • Creatieve digitale groeistrategieën en campagnes vertalen naar customer journeys, digitale kanalen en persona’s.
 • De doeltreffendheid van onze digitale-marketingcampagnes opmeten, en aftoetsen aan de doelstellingen (ROI en KPI’s).
 • The big picture in het vizier houden

Wat heb je in huis? 

Relevante en aantoonbare ervaring in digitale marketing, met specifieke kennis van courante digitale-marketingtechnieken, -processen en -tools. 

Je kunt je schriftelijk en mondeling behoorlijk in het Nederlands en het Engels uitdrukken. Je hebt geen schrik om presentaties te geven in beperkte groep.

Voor de rest ben je een leuke, sociale en behulpzame collega. Je bent geëngageerd naar klanten en freelance medewerkers, een open kaart naar je collega’s en het management.

Hierop kun je rekenen:

 • We zijn een dynamisch B2B agency dat zijn klanten met een no-nonsense stijl begeleidt.
 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten.
 • Een open en energieke cultuur.
 • Onze werkruimte is een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw.
 • Bij mooi weer genieten van de buitenlucht. Bij minder mooi weer ook.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend, gefilterd kraantjeswater. Ook met bubbels.
 • Je krijgt een vast contract met een competitief salarispakket en extralegale voordelen of je verkiest een freelance-overeenkomst.

Living Stone is Laureaat van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen op basis van onze acties in lijn met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Sectoren waarop we ons concentreren

 • Engineering
 • Gezondheidszorg
 • IT/ICT

Je bent geïnteresseerd in een voltijdse job als medewerker in dienstverband of als freelancer? Dan horen we graag van jou! Kom eens langs!

Reageer vandaag nog per e-mail naar onze partner anne-mie.vansteelant@livingstone.eu, met jouw persoonlijke toelichting over jouw professionele en persoonlijke ambities en hoe Living Stone daarin past.

Apply now

Senior PR and Marketing Coördinator

Living Stone B2B marketing agency
Apply now

Senior PR and Marketing Coördinator

 

Je bent een jonge, onstuimige twintiger. Of een blitse dertiger. Of zelfs een mature veertiger. Je dromen en ambities koester je nog altijd. De wereld verbeteren, een leuk leven uitbouwen met familie, lieven, vrienden en andere mensen. De goesting van nine to five afwisselen met de passie van five to nine. Naadloos, thuis of elders. Welke job pas je daarin? Check deze eens: Senior PR and Marketing Coordinator bij Living Stone.

De jobinhoud – Check ! Als ervaren project manager zit je in de driver’s seat. Je komt terecht in een hardwerkend, creatief denkend team. Laat je mee verleiden door de complexe go2market uitdagingen van multinationale organisaties. Je inzet en coördinatietalent wordt gewaardeerd, zoals een klant het verwoordde:

“Living Stone’s entrepreneur spirit and customer-oriented approach are extremely important. Everyone there has this attitude. I trust them to interact with many of my local and regional coworkers.”

De locatie – Check ! We zijn een organisatie die al jaren structureel in de cloud werkt. Thuiswerken is voor ons een vertrouwde manier van werken. We houden van communicatie per e-mail als het moet, telefonisch als het kan, met Teams zodat we elkaar zien of live om mekaar echt te inspireren of om onze successen te vieren. Zo bouw je snel een actieve en aangename werkrelatie uit met je collega’s en klanten. Zelfs in deze virtuele tijden.😉

Een goed nettoloon – Check ! De meest flexibele vergoeding is je nettoloon. De cash om zelf te beslissen wat voor duurzaams je ermee doet. Andere PERKS neem je mee: groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, kostenvergoedingen.

Flexibele werktijden – Check ! Een job om geld te verdienen, akkoord, maar ook een job om je passie in te vinden. Of een job die je de tijd biedt om elders je passie te vinden. De manier waarop je je job doet daar kunnen we je bij helpen, maar doe je job wel tegoei, met dezelfde goesting als die waarmee je je leven buiten je werk maakt. Dan ben je een Livingstoner.

Ontwikkelingskansen – Check ! Je passie gevonden binnen je job? Dan helpen we je om er de beste in te worden. Geloof ons, de diaspora van Living Stone gaat tot de grootste bedrijven en agencies.

Bijdragen aan de samenleving – Check ! Als toonaangevend bureau in healthcare en engineering maken we onze wereld beter: krachtige, tijdige en gepaste communicatie waarmee we de ambities van onze klanten helpen realiseren. Betere zorg, betere technologie. Meer kansen in het leven.

Een job om geld te verdienen, akkoord, maar ook een job om je passie in te vinden. Of een job die je de tijd biedt om elders je passie te vinden. De manier waarop je je job doet daar kunnen we je bij helpen, maar doe je job wel tegoei, met dezelfde goesting als die waarmee je je leven buiten je werk maakt. Dan ben je een Livingstoner.

Zeg dat maar eens aan Anne-Mie op Anne-mie.vansteelant@livingstone.eu. Ze wil je zeker leren kennen. Wij ook trouwens.

Living Stone is een ervaren organisatie in het begeleiden van bedrijven die zichzelf relevant willen maken voor hun stakeholders. Dat zijn in de eerste plaats hun klanten en prospects, maar ook employer branding laten we niet achterwege. We werken aan de manier waarop een organisatie haar waarde naar buiten brengt: welke kanalen en platformen gebruikt ze best, hoe kan ze permanente zichtbaarheid opbouwen en vergroten, hoe kan ze zich onderscheiden van de concullega’s in de markt? Maar ook: walk the talk! Snel en feilloos projecten uitrollen, platformen en publicaties creëren, taalversies managen. Online en offline.

Living Stone zit hoofdzakelijk in B2B technology, engineering en healthcare, maar ook andere organisaties met ambities bedienen we graag. Rode draad: altijd klanten met oog voor kwaliteit en continuïteit. Dus een leuke challenge voor de grijze hersencellen!

Apply now

Freelance schrijvers (FR, NL)

Living Stone B2B marketing agency

Schrijvers (FR, NL)

 

Je bent een ervaren technisch schrijver of journalist die weet hoe je ingewikkelde onderwerpen of ingewikkelde technologie op een vlot leesbare manier kan voorstellen. Een goede journalistieke stijl is essentieel, net als een correcte grammaticale en schriftelijke uitdrukking in jouw moedertaal. Het vermogen om redactionele richtlijnen en productiesjablonen van onze klanten te volgen is een vereiste. In staat zijn om op oordeelkundige wijze promotionele berichten te integreren in copy is nuttig. Het werk is meestal deadline-intensief met afgewerkte, nagekeken en correct geformatteerde copy die binnen een kort tijdsbestek moet worden geleverd.

Ook telefonische interviews kunnen deel uitmaken van het werk of journalistieke begeleiding tijdens filmwerk, idem transcreatie uit Engels of Nederlands naar je moedertaal. Heb je een aangename stem dan kan je ook meewerken aan podcasts 😉

Deze job kan 25% van je tijd innemen en verder groeien. Heb je interesse, bezorg ons je CV of link naar je uptodate LI-profiel met enkele voorbeeldrealisaties.

Apply now

Fotografen en video-experts, podcast-expertise

Living Stone B2B marketing agency

Fotografen en video-experts, podcast-expertise

 

Je bent een bekwame reportagefotograaf of videocameraprofessional die beelden kan vastleggen om de realiteit van een waargebeurd verhaal weer te geven. Je wordt vaak ingehuurd door tijdschriften, kranten, of uitgeverijen/omroepen om een specifiek verhaal te vertellen door middel van foto’s of video. Als reportageprofessional ben je gewend om ‘on-the-scene’ verslaggever te zijn en kun je ter plekke creativiteit leveren (geen studiofotografie of video).

Je zorgt voor goede audio en video (high-definition); je bent ook een montagespecialist en gewend om mobiel te werken. En je kan ons helpen met podcasts.

Je moedertaal is Nederlands, mondeling vlot in het Frans en Engels is noodzakelijk. Idealiter woon je in West-Vlaanderen – regio Brugge/Oostende; het Gentse werkt ook nog vlot.

Heb je interesse, bezorg je CV of link naar je uptodate LI-profiel met enkele voorbeeldrealisaties.

Apply now

Stage grafische - of audiovisuele talenten

Living Stone B2B marketing agency

Stage grafische – of audiovisuele talenten

 

Je wil een beter beeld krijgen van wat werken als grafisch designer inhoudt of je audiovisuele talenten scherpstellen? Tegen een onvergetelijke stage-ervaring in boeiende sectoren zeg je volmondig “ja”?

Dan is Living Stone the place to be. Bij ons kan je heel wat opsteken, zowel over offline en online grafisch design als over audiovisuele technieken en toepassingen.

Bezorg ons dus snel je kandidatuur als je barst van enthousiasme om je in een van beide verder te verdiepen!

Apply now

Online Marketeer

Living Stone B2B marketing agency

Online marketeer

Als digitale marketing je met de paplepel is ingegoten, willen we graag met je praten. We zijn op zoek naar een online marketeer voor het ontwikkelen, implementeren, volgen en optimaliseren van digitale marketingcampagnes via alle digitale kanalen.

Living Stone is een ervaren organisatie in het begeleiden van bedrijven die zichzelf relevant willen maken voor hun stakeholders. Dat zijn in de eerste plaats hun klanten en prospects, maar ook employer branding laten we niet achterwege. We werken aan de manier waarop een organisatie haar waarde naar buiten brengt: welke kanalen en platformen gebruikt ze best, hoe kan ze permanente zichtbaarheid opbouwen en vergroten, hoe kan ze zich onderscheiden van de concullega’s in de markt? Maar ook: walk the talk! Snel en feilloos projecten uitrollen, platformen en publicaties creëren, taalversies managen. Online en offline.

Living Stone zit hoofdzakelijk in B2B technology, engineering en healthcare, maar ook andere organisaties met ambities bedienen we graag. Rode draad: altijd klanten met oog voor kwaliteit en continuïteit. Dus een leuke challenge voor de grijze hersencellen!

Als ervaren Online Marketeer kom je terecht in een hardwerkend, creatief denkend team. Laat je mee verleiden door de complexe go2market uitdagingen van multinationale organisaties. Je inzet en kennis wordt gewaardeerd, zoals een klant het verwoordde:

“Living Stone’s entrepreneur spirit and customer-oriented approach are extremely important. Everyone there has this attitude. I trust them to interact with many of my local and regional coworkers.”

Dit mag je allemaal doen, samen met ons team:

 • Plannen en uitvoeren van alle web, SEO / SEM, marketing database, e-mail, social media en display advertising campagnes.
 • Ontwerpen, bouwen en onderhouden van social media aanwezigheid voor onze klanten.
 • Meten en rapporteren van prestaties van alle digitale marketing campagnes, en beoordelen tegen doelstellingen (ROI en KPI’s).
 • Identificeren van trends en inzichten, en optimaliseren van uitgaven en prestaties op basis van de inzichten.
 • Brainstormen over nieuwe en creatieve groeistrategieën.
 • Plan, voer uit en meet experimenten en conversietests.
 • Samenwerken met interne teams om landingspagina’s te creëren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Gebruik inbound en outbound marketing technieken, ondersteund door Hubspot.
 • Gebruik maken van sterk analytisch vermogen om end-to-end klantervaring te evalueren over meerdere kanalen en klantcontactpunten.
 • Instrumenten conversiepunten en optimaliseren van user funnels.
 • Samenwerken met interne en externe teams.
 • Evalueren van opkomende technologieën.

In de (virtuele) meetings met de klanten geef je met durf en lef je opinie, in het Engels, Frans of Nederlands.

Hierop kun je rekenen:

 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten.
 • Een open en energieke cultuur.
 • Thuiswerk wanneer je dat wil.
 • Kantoorwerk wanneer het moet. In een transparant en lichtrijk kantoor, een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw, gelegen tussen Gent, Aalst, Zottegem, en Oudenaarde.
 • Bij mooi weer (en anders) genieten van de buitenlucht.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend gefilterd en gekoeld water. Met of zonder bubbels.
 • Een vergoeding die je een stap verder zet in je privéleven en de flexibiliteit om een privéleven te hebben 😉

We zijn een organisatie die al jaren structureel in de cloud werkt. Thuiswerken is voor ons een vertrouwde manier van werken.

Voel je er iets voor? Bezorg dan een spannend CV per e-mail aan anne-mie.vansteelant@livingstone.eu .

Verwachte startdatum: asap

Ervaren projectmedewerker

Living Stone B2B marketing agency

Ervaren projectmedewerker

Het Living Stone team heeft versterking nodig. We zijn op zoek naar een ervaren projectmedewerker.

Living Stone is een ervaren organisatie in het begeleiden van bedrijven die zichzelf relevant willen maken voor hun stakeholders. Dat zijn in de eerste plaats hun klanten en prospects, maar ook employer branding laten we niet achterwege. We werken aan de manier waarop een organisatie haar waarde naar buiten brengt: welke kanalen en platformen gebruikt ze best, hoe kan ze permanente zichtbaarheid opbouwen en vergroten, hoe kan ze zich onderscheiden van de concullega’s in de markt? Maar ook: walk the talk! Snel en feilloos projecten uitrollen, platformen en publicaties creëren, taalversies managen. Online en offline.

Living Stone zit hoofdzakelijk in B2B technology, engineering en healthcare, maar ook andere organisaties met ambities bedienen we graag. Rode draad: altijd klanten met oog voor kwaliteit en continuïteit. Dus een leuke challenge voor de grijze hersencellen!

Als ervaren projectmedewerker zit je in de driver’s seat. Je komt terecht in een hardwerkend, creatief denkend team. Laat je mee verleiden door de complexe go2market uitdagingen van multinationale organisaties. Je inzet en coördinatietalent wordt gewaardeerd, zoals een klant het verwoordde:

“Living Stone’s entrepreneur spirit and customer-oriented approach are extremely important. Everyone there has this attitude. I trust them to interact with many of my local and regional coworkers.”

Uiteraard ken je de Office 365 apps en volg je nieuwe platformen en bronnen in de marketingwereld op de voet. Je hebt wat relevante ervaring en bent resourceful, gepassioneerd door digitale kanalen en je kickt op snel en accuraat overleg, op concrete actie in korte en gesloten loops. We houden van collega’s die snel en accuraat communiceren, per e-mail als het moet, telefonisch als het kan, met Teams zodat we je zien. Zo bouw je snel een actieve en aangename werkrelatie uit met je collega’s en klanten. Zelfs in deze virtuele tijden.

Je hebt ervaring met de opmaak en uitrol van social media programma’s.

In de (virtuele) meetings met de klanten geef je met durf en lef je opinie, in het Engels, Frans of Nederlands.

Hierop kun je rekenen:

 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten.
 • Een open en energieke cultuur.
 • Thuiswerk wanneer je dat wil.
 • Kantoorwerk wanneer het moet. In een transparant en lichtrijk kantoor, een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw, gelegen tussen Gent, Aalst, Zottegem, en Oudenaarde.
 • Bij mooi weer (en anders) genieten van de buitenlucht.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend gefilterd en gekoeld water. Met of zonder bubbels.
 • Een vergoeding die je een stap verder zet in je privéleven en de flexibiliteit om een privéleven te hebben 😉

We zijn een organisatie die al jaren structureel in de cloud werkt. Thuiswerken is voor ons een vertrouwde manier van werken.

Voel je er iets voor? Bezorg dan een spannend CV per e-mail aan anne-mie.vansteelant@livingstone.eu .

Verwachte startdatum: 16/8/2021

Go2market projectmedewerker

Living Stone B2B marketing agency

Go2market projectmedewerker

Het Living Stone team heeft versterking nodig. We zijn op zoek naar een go2market projectmedewerker.

Living Stone is een ervaren organisatie in het begeleiden van bedrijven die zichzelf relevant willen maken voor hun stakeholders. Dat zijn in de eerste plaats hun klanten en prospects, maar ook employer branding laten we niet achterwege. We werken aan de manier waarop een organisatie haar waarde naar buiten brengt: welke kanalen en platformen gebruikt ze best, hoe kan ze permanente zichtbaarheid opbouwen en vergroten, hoe kan ze zich onderscheiden van de concullega’s in de markt? Maar ook: walk the talk! Snel en feilloos projecten uitrollen, platformen en publicaties creëren, taalversies managen. Online en offline.

Living Stone zit hoofdzakelijk in B2B technology, engineering en healthcare, maar ook andere organisaties met ambities bedienen we graag. Rode draad: altijd klanten met oog voor kwaliteit en continuïteit. Dus een leuke challenge voor de grijze hersencellen!

Als Go2market projectmedewerker zit je in de driver’s seat. Je komt terecht in een hardwerkend, creatief denkend team. Laat je mee verleiden door de complexe go2market uitdagingen van multinationale organisaties. Je inzet en coördinatietalent wordt gewaardeerd, zoals een klant het verwoordde:

“Living Stone’s entrepreneur spirit and customer-oriented approach are extremely important. Everyone there has this attitude. I trust them to interact with many of my local and regional coworkers.”

Uiteraard ken je de Office 365 apps en volg je nieuwe platformen en bronnen in de marketingwereld op de voet. Je hebt wat relevante ervaring en bent resourceful, gepassioneerd door digitale kanalen en je kickt op snel en accuraat overleg, op concrete actie in korte en gesloten loops. We houden van collega’s die snel en accuraat communiceren, per e-mail als het moet, telefonisch als het kan, met Teams zodat we je zien. Zo bouw je snel een actieve en aangename werkrelatie uit met je collega’s en klanten. Zelfs in deze virtuele tijden.

In de (virtuele) meetings met de klanten geef je met durf en lef je opinie, in het Engels, Frans of Nederlands.

Hierop kun je rekenen:

 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten.
 • Een open en energieke cultuur.
 • Thuiswerk wanneer je dat wil.
 • Kantoorwerk wanneer het moet. In een transparant en lichtrijk kantoor, een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw, gelegen tussen Gent, Aalst, Zottegem, en Oudenaarde.
 • Bij mooi weer (en anders) genieten van de buitenlucht.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend gefilterd en gekoeld water. Met of zonder bubbels.
 • Een vergoeding die je een stap verder zet in je privéleven en de flexibiliteit om een privéleven te hebben 😉

We zijn een organisatie die al jaren structureel in de cloud werkt. Thuiswerken is voor ons een vertrouwde manier van werken.

Voel je er iets voor? Bezorg dan een spannend CV per e-mail aan anne-mie.vansteelant@livingstone.eu .

Taalvaste projectmedewerker

Living Stone B2B marketing agency

Taalvaste projectmedewerker

Het Living Stone team heeft versterking nodig. We zijn op zoek naar een taalvaste projectmedewerker.

Je gaat helemaal op in het opleveren van een taalkundig correcte tekst. Je leest graag teksten na, optimaliseert de inhoud en je overlegt graag met auteurs en klanten over wat ze nu eigenlijk bedoelen. Je kunt snel en creatief omgaan met geschreven en gesproken boodschappen in Word, in blogs of podcasts en je houdt graag een oogje op de correcte uitvoering van afspraken door creatievelingen in online en offline documenten en tools. Je hebt toch geen schrik van afwisseling? Dan ben je onze vrouw/man.

We hebben er nog geen precies etiket kunnen op kleven, we noemen het dan maar “taalvaste projectmedewerker”. Het dekt de ruime verantwoordelijkheid niet helemaal, want deze job is echt cruciaal in onze marketingactiviteiten. Living Stone zit hoofdzakelijk in B2B technology, engineering en healthcare, maar ook andere organisaties met ambities bedienen we graag. Rode draad: altijd klanten met oog voor kwaliteit in detail en afwerking. Dus een leuke challenge voor de grijze hersencellen!

Je komt terecht in een hardwerkend, creatief denkend team. Laat je mee verleiden door de complexe go2market uitdagingen van multinationale organisaties. Je inzet en oog voor detail wordt gewaardeerd, zoals een klant het verwoordde:

“Living Stone’s entrepreneur spirit and customer-oriented approach are extremely important. Everyone there has this attitude. I trust them to interact with many of my local and regional coworkers.”

Dat je Nederlands, Frans en Engels beheerst, heb je al bewezen tijdens je academische opleiding. Uiteraard ken je de Office 365 apps en volg je nieuwe platformen en bronnen in de marketingwereld op de voet. Je hebt wat relevante ervaring en bent resourceful, gepassioneerd door digitale kanalen en een lover van fijne afwerking. We houden van collega’s die snel en accuraat communiceren, per e-mail als het moet, telefonisch als het kan, met Teams zodat we je zien. Zo bouw je snel een actieve en aangename werkrelatie uit met je klanten.

Je overlegt met de accountmanager; je bent aanwezig in de (virtuele) meetings met de klant, waarin je met durf en lef je opinie geeft, in het Engels, Frans of Nederlands.

Hierop kun je rekenen:

 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten.
 • Een open en energieke cultuur.
 • Thuiswerk wanneer je dat wil.
 • Werk in een transparant en lichtrijk kantoor, een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw, tussen Gent, Aalst, Zottegem, en Oudenaarde.
 • Bij mooi weer (en anders) genieten van de buitenlucht.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend gefilterd water. Met of zonder bubbels.
 • Een vergoeding die je een stap verder zet in je privéleven en de flexibiliteit om een privéleven te hebben 😉

We zijn een organisatie die al jaren structureel in de cloud werkt. Thuiswerken is voor ons een vertrouwde manier van werken.

Voel je er iets voor? Bezorg dan een spannend CV per e-mail naar anne-mie.vansteelant@livingstone.eu .

Digital Creative

Living Stone B2B marketing agency

Digital Creative

Living Stones team heeft versterking nodig. We zijn op zoek naar een digitale creatieveling.

De visuele identiteit van een organisatie ontwikkelen, webpagina’s en folders layouten, illustraties maken … je kent alle kneepjes van het vak en je voelt je thuis in elke grafische omgeving: print, web, video, multimedia. Creatief denken koppel je aan deadlines en budgetten respecteren, én een flinke brok technische bagage. Je hebt geen schrik van afwisseling. Vandaag grafisch vormgever, morgen illustrator of webdesigner (WordPress is onze turf).

Je denkt mee met de strategen van Living Stone én met de klant. Je maakt je de business en de producten snel eigen. Living Stone zit hoofdzakelijk in B2B technology, engineering en healthcare, maar ook andere organisaties met ambities bedienen we graag. Dus een leuke challenge voor de grijze hersencellen.

Je komt terecht in een hardwerkend, creatief denkend team. Laat je mee verleiden door de complexe go2market uitdagingen van multinationale organisaties.

Je inzet wordt gewaardeerd, zoals een klant het verwoordde:
“Living Stone’s entrepreneur spirit and customer-oriented approach are extremely important. Everyone there has this attitude. I trust them to interact with many of my local and regional coworkers.”

Uiteraard heb je kennis van de grafische pakketten en volg je nieuwe technologieën en bronnen in de creatieve sector op de voet. Je hebt wat relevante ervaring en bent resourceful, gepassioneerd door digitale kanalen en platformen en een lover van design en creativiteit.

Je overlegt met de accountmanager; je bent aanwezig in de (virtuele) meetings met de klant, waarin je met durf en lef je opinie geeft, in het Engels, Frans of Nederlands.

Hierop kun je rekenen:

 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten.
 • Een open en energieke cultuur.
 • Thuiswerk wanneer je dat wil.
 • Werk in een transparant en lichtrijk kantoor, een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw, tussen Gent, Aalst, Zottegem, en Oudenaarde.
 • Bij mooi weer (en anders) genieten van de buitenlucht.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend gefilterd water. Met of zonder bubbels.

Voel je er iets voor; bezorg dan een spannend en grafisch top CV per e-mail naar anne-mie.vansteelant@livingstone.eu .

Marketing communication expert

Living Stone B2B marketing agency

MARKETING COMMUNICATION EXPERT

Klanten voelen zich aangesproken door jouw beheerste en beginselvaste aanpak van hun projecten, de stijl van je werk. Je wint hun vertrouwen met je proactief management en correcte rapportering, de kwaliteit van je werk. Je haalt het beste uit je collega’s, die je waarderen voor je duidelijke en concrete briefings en gepaste opvolging, de collegialiteit in je werk. Je bent gefascineerd door het digitale marketing ecosysteem waarin we vandaag werken, je wil alles weten over go2market automatisatieplatformen als Hubspot en Veeva.

Dan ben je Marketing Communication Expert bij Living Stone.

Je staat in voor de ondersteuning van de online en offline go-to-market initiatieven van onze klanten. Zoeken ze lead generation tools, share of voice in de markt, aantrekkelijkheid als werkgever, creatieve go2market benaderingen naar hun doelgroepen? Je bent hun toeverlaat, je houdt alle ballen in de lucht.

Je zet marketingcampagnes op en organiseert mailings, nieuwsbrieven, advertenties en andere communicatieformats, digitaal maar ook in print. Je brieft collega’s en freelancers over de creatie van up-to-date en agile communicatietools, zoals native apps, web apps, microsites, webshops, sales presentaties. Je ondersteunt de klant met het opstellen en uitvoeren van een social mediastrategie. En jawel, je stelt rapportages op om de effectiviteit van de marketingactiviteiten te analyseren.

Your backpack

 • Je relevante en aantoonbare ervaring in de ondersteuning van online en offline go-to-market initiatieven in B2B(2C) bewijst dat je de dynamiek van projecten verstaat en kunt beheersen.
 • Al eens gehoord van go2market platformen zoals Hubspot en Veeva?
 • Je bent vlot in Nederlands, Frans en Engels.
 • Je beschikt over alles wat je thuis nodig hebt om thuiswerker te zijn, maar je snakt naar contact met collega’s om teamplayer te zijn?
 • Voor de rest ben je een leuke, sociale en behulpzame jongeman of -dame. Je bent geëngageerd naar klanten en freelance medewerkers, je bent een open kaart naar je collega’s en het management. Je voelt je thuis in een hedendaagse VUCA-omgeving.

Our promise

 • Een boeiende, professionele werkomgeving en uitdagende klantenprojecten
 • Een open en energieke cultuur.
 • Werk in een transparant en licht hoofdkantoor, een verbouwing van een brouwerij met een mix van oud en nieuw.
 • Bij mooi weer genieten van de buitenlucht.
 • Heerlijke, verse Nespresso koffie en verfrissend gezond water, met bubbels of zonder.
 • We zijn een dynamisch B2B agency dat zijn klanten met een no-nonsense stijl begeleidt.
 • Je krijgt een vast contract met een competitief salarispakket met extralegale voordelen (vast dienstverband) of je verkiest een freelance-overeenkomst.

Je bent geïnteresseerd in een voltijdse job in loondienst of als freelancer? Dan horen we graag van jou!

Zend je cv met motivatie naar onze managing partner Anne-Mie Vansteelant op anne-mie.vansteelant@livingstone.eu.

Living Stone is bijna 30 jaar betrokken bij het reputatiemanagement en de go-to-market strategieën van haar (internationale) klanten, met name in Technology en Healthcare, maar ook in andere technologiegedreven domeinen. We bedenken creatieve en innoverende concepten in marketing die we vertalen naar de busi-ness-to-Business-to-Consumer (B2B2C) omgeving van onze klanten.

Freelance writers, photographers & video experts (ENG)

Living Stone B2B marketing agency

Writers

You are an experienced technical writer or journalist who knows how to present complicated subjects or intricate technology in an easy-to-read manner. Good journalism style essential, as is proper grammar and written expression in your native language. The ability to follow editorial guidelines and production templates set by our clients is mandatory. Being able to judiciously integrate promotional messaging into copy is helpful. Work is typically deadline-intensive with finished, proofed, and properly formatted copy delivered within a short time frame.

Photographers and video experts

You are a skilled documentary photographer or video camera professional that can capture images to present the reality of a true-life story. You frequently work as a freelance professional and are often hired by magazines, newspapers, or publishing companies/broadcasters to tell a specific story through photographs or video. As a documentary professional, you are used to being an ‘on-the-scene’ reporter and can deliver creativity on the spot (no studio photography nor video.) You take care of good audio and video (high-definition); you are also an editing expert and used working mobile.

Apply now

Or contact Anne-Mie Vansteelant: anne-mie.vansteelant@livingstone.eu

Freelance healthcare marketeer (NL)

Living Stone B2B marketing agency

Freelance healthcare marketeer

Freelance marketeer met een medische of farmacologische background voor rechtstreekse detachering bij een vooraanstaand farmabedrijf in het Brusselse (m/v)

Sinds 25 jaar bouwt Living Stone een ongeëvenaarde expertise uit in de ondersteuning van go-to-market inspanningen van klanten in de healthcare sector: ziekenhuizen, medical device en medical equipment vendors, software vendors en belangenorganisaties.

Your style

 • Je projecten zijn correct gedocumenteerd en je beheerst de inhoud ervan
 • Je bent taal vast, beginselvast en gedreven
 • Je bent empathisch voor de klant
 • Je bent resultaatgericht, ondernemend en assertief

Your backpack

 • Relevante en aantoonbare ervaring in de ondersteuning van online en offline go-to-market initiatieven in de healthcare sector
 • Je hebt bewezen dat je de dynamiek van projecten verstaat en kunt beheersen
 • Je hebt belangstelling voor B2B en bent vlot in Nederlands en Engels (kennis Frans is plus)
 • Voor de rest ben je een leuke, sociale en behulpzame man of -dame. Je bent geëngageerd naar klanten en freelance medewerkers, je bent een open kaart naar je collega’s en het management. Je voelt je thuis in een hedendaagse VUCA-omgeving
Apply now

Zend je cv met motivatiebrief naar onze managing partner Anne-Mie Vansteelant op anne-mie.vansteelant@livingstone.eu

Take a look at our projects

ProjectsProjects