Skip to content

Werken bij Living Stone

Content Manager bij Living Stone!

Solliciteren

Word jij onze Content Manager bij Living Stone?

Bij Living Stone zoeken we een gepassioneerde content manager die streeft naar meer dan alleen een baan. Ben jij gedreven door innovatie, streef je naar maatschappelijke impact en beschouw je een work/life balans als essentieel? Dan is de rol van Content Manager misschien wel jouw volgende grote stap.

Wat je zal doen

Leid grensverleggende projecten in de healthcare en technologie sector, waar jouw inzet direct bijdraagt aan onze missie om de wereld beter te maken. Coördineren van Contentprogramma’s: Werk samen met een copy- en designteam waar creativiteit, diversiteit en samenwerking voorop staan. Hier ben je meer dan je functie; je bent een essentieel onderdeel van ons succes. Flexibiliteit en Balans: Geniet van de vrijheid om te werken waar je wilt, wanneer je wilt. Wij geloven in het ondersteunen van je passies, zowel binnen als buiten je professionele leven.

Wat wij bieden

  • Aantrekkelijke vergoeding: Met een competitief loonpakket in loondienst of een degelijke vergoeding als freelancer, waarderen we je harde werk en toewijding.
  • Focus op groei: Bij Living Stone staat jouw professionele ontwikkeling voorop. Pak de kansen om te groeien en uit te blinken.
  • Een cultuur van innovatie en impact: Doe mee met een team dat echt een verschil maakt. Onze projecten in healthcare en technologie veranderen levens, en jij kunt daar deel van uitmaken.

Jouw Rol

Als ervaren Content Manager ben je de spil in ons creatieve team, klaar om de complexe uitdagingen van onze lokale en internationale klanten aan te pakken. Jouw talent in contentbeheer en het coördineren van contentprogramma’s worden niet alleen gewaardeerd, maar zijn de basis van ons succes.

Geïnteresseerd?

Ben je klaar voor een carrière waar je elke dag gepassioneerd aan de slag gaat, waar je balans vindt en waar je bijdraagt aan een betere wereld? Stuur dan je CV en motivatie naar Anne-Mie op Anne-mie.vansteelant@livingstone.eu. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan ons team en onze missie.

Word vandaag nog content manager bij Living Stone en een echte Livingstoner!

Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    ** Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Living Stone

    Zoeken